ΠΟΛΥΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΛΑΓΚΑΔΑ

Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδα συνιερούργησε σήμερα το πρωί ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ , μετά του προεξάρχοντος και άγοντος τα Ονοματήριά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαγκαδά κ. Ιωάννου, των Σεβασμιωτάτων Μητροπολιτών Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Προκοπίου, Σιδηροκάστρου κ. Μακαρίου, Ιερισσού κ. Θεοκλήτου, Γρεβενών κ. Δαβίδ και των Θεοφιλεστάτων Επισκόπων Θεουπόλεως κ. Παντελεήμονος, Θερμών κ. Δημητρίου και Αμορίου κ. Νικηφόρου, συνευχομένων Ιερών και διακόνων, Βουλευτών, του Δημάρχου Λαγκαδά, Δημοτικών και Περιφερειακών Συμβούλων, εκπροσώπων του Στρατού και της Αστυνομίας, του Κοσμήτορος της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ και πλήθους πιστών.

Τον Θείο Λόγο εκήρυξε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ ο οποίος, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι "Ο ιερός Πρόδρομος μας καλεί να ανθίσουμε την έρημο της ζωής μας με έργα αρετής και αγάπης!"

Προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά κ. Ιωάννης ευχαρίστησε τους προσελθόντας για τις ευχές τους και ζήτησε τις προσευχές τους για την ενίσχυση και στήριξη της Αρχιερατικής Διακονίας του.


Εκτύπωση   Email