ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΡΟΥ

Σήμερα, Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος  κ. Δωρόθεος Β', συνοδευόμενος από τον Σεβ. Επίσκοπο των Καθολικών Σύρου κ. Φραγκίσκο Παπαμανώλη, επεσκέφθη, κατά το έθος, το Γηροκομείο των Αδελφών του Ελέους, το Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο, το Γηροκομείο του Αγίου Παντελεήμονος και το Γηροκομείο του Αγίου Ιωάννου Ταλάντων.

Μετά την ολοκλήρωση του οδοιπορικού αγάπης, ευχόμενοι στους εργαζομένους,  τους περιθαλπομένους και νοσηλευομένους σ’ αυτά καί προσφέροντες ευλογίες και γλυκίσματα, οι Σεβασμιώτατοι, προέβησαν στην ακόλουθη δήλωση:

            «Και κατά την εφετινή μας επίσκεψη είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την, παρά τις δυσμενείς συγκυρίες, υψηλή ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών και στα τρία Ιδρύματα Προστασίας Γήρατος και το Νοσοκομείο Σύρου, την αξιέπαινη προσπάθεια των ιατρών, των νοσηλευτών και των εργαζομένων σ’ αυτά, τους οποίους ευχαριστούμε και τους συγχαίρουμε για τη θυσιαστική προσφορά τους.

            Ευχόμεθα πλήρη και ταχεία αποκατάσταση της υγείας των ασθενούντων και κάθε καλό σε όσους αντικειμενικές συνθήκες τους στέρησαν την οικογενειακή θαλπωρή και τους ενέταξαν στη στοργή των  Ιδρυμάτων Προστασίας Γήρατος της πόλεώς μας, τα οποία καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη διαμονή και περίθαλψή τους σ’ αυτά.

           Ευχαριστούμε, τέλος και τα τοπικά ΜΜΕ, που συνοδοιπόρησαν μαζί μας και κάλυψαν δημοσιογραφικά την οφειλετική μας αυτή πορεία αγάπης.»


Εκτύπωση   Email