ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΕΡΙΜΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ Ι. ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΘΝΟΣ

     Η ουσία των σεμιναριακών συναντήσεων όμως βρίσκεται τελικά στην ουσιαστική πραγμάτωση του λόγου του Θεού, όπως ακούγεται δια στόματος του πατρός Μελετίου: «Η Εκκλησία δεν ασχολείται μόνο με τη μετά θάνατον ζωή, αλλά βλέπει τον άνθρωπο ως σύνολο. Ο παράδεισος αρχίζει από αυτήν τη ζωή. Αξίζει να ζήσουμε μια ζωή πιο κοντά στον Θεό. Οχι μιζέρια ούτε δυστυχία ούτε κόλαση, αλλά χαρά, ευτυχία γαλήνη, ζεστασιά, δημιουργικότητα. Αυτά προσπαθούμε να εμπνεύσουμε στα σεμινάρια και να πείσουμε τους γονείς να τα ζήσουν πρώτα οι ίδιοι και να τα μεταλαμπαδεύσουν στα παιδιά τους»

     Μαζί με τον π. Μελέτιο, διδάσκουν στα σεμινάρια και οι κ. Λεωνίδας Κωλέττης, Γιώργος Κίσσας, Κυριάκος Βλασόπουλος, ψυχολόγοι - οικογενειακοί ψυχοθεραπευτές. Τα μαθήματα παρακολουθούν περίπου 10 νεαρά ζευγάρια και η παρουσία και των δυο μελών κάθε ζεύγους κρίνεται υποχρεωτική."

Παρασκευή Βονάτσου
Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Εκτύπωση   Email