ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΡΜΑΚEYTIKOY ΥΛΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΚΥΟ ΤΗΣ Ι. ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΑΘΗΝΩΝ "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΣΥΡΟΥ, ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΒΑΡΔΑΚΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΩΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚO ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΥΡΟΥ- ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ

     Έτσι, αύριο, Παρασκευή, ο Διευθυντής της ΜΚΥΟ της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" κ. Κωνστ. Δήμτσας, θα παραδώσει φαρμακευτικό και υγειονομικό υλικό  στην Ιερά Μητρόπολη Σύρου, στις 10:30 π.μ., στο Βαρδάκειο και Πρώιο Γενικό Νοσοκομείο Σύρου, στις 12 το μεσημέρι, και στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, στις 12:30 μ.μ.

     Σημειωτέον ότι η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" απέστειλε τα φάρμακευτικό υλικό στην Ιερά Μητρόπολη, διά της οποίας και θα προωθηθούν στους αποδέκτες τους.

     Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' με δήλωσή του ευχαρίστησε τον αξιότιμο κ. Κ. Δήμτσα  και τον συνεχάρη για το πολυσχιδές έργο που η "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" επιτελεί και ευχήθηκε να πληροφορεί πάντοτε την αποστολή της, με την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β', ιδιαίτερα σ` αυτος τους δύσκολους καιρούς, που ο λαός μας προσβλέπει στην Εκκλησία και στηρίζεται απ` Αυτήν.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Ερμούπολη, 27 Σεπτεμβρίου    2012


Εκτύπωση   Email