Δελτίο Τύπου 14ης Νοεμβρίου 2011

Ακολούθως, χοροστάτησε κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό στο εορτάζον ι. Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, στην περιοχή «Καρδιανή».

Την Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου, το πρωί, ιερούργησε στο πανηγυρίζον Μοναστηριακὀ Παρεκκλήσιο του Αγίου Νεκταρίου, παρά τη Ιερά Μονή Κεχροβουνίου.

Το μεσημέρι, μετέβη στην ΑΘΗΝΑ.

Την Πέμπτη, 10 Νοεμβρίου, μετέβη στη ΧΙΟ, όπου και συμμετέσχε στην ενθρόνιση του νεοεκλεγέντος Μητροπολίτου Χίου κ. Μάρκου.

Την Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου, το πρωί, έλαβε μέρος στις Λατρευτικές Εκδηλώσεις επί τη εορτή των Πολιούχων της Χίου, Αγίων Μηνά, Βίκτωρος και Βικεντίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Χίο επισκέφθηκε την ιερά Μονή Παναγίας Βοηθείας και προσκύνησε το ι. λείψανο του Οσίου Ανθίμου του Χίου.

Ακολούθως επανέκαμψε στην ΑΘΗΝΑ.

Το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου, το απόγευμα, μετέβη στη ΧΑΛΚΙΔΑ, προκειμένου να ευχηθεί στον εορτάζοντα Μητροπολίτη Χαλκίδος κ. Χρυσόστομο, ανταποδίδοντας ανάλογη επίσκεψή του στη Σύρο.

Την Κυριακή, 13 Νοεμβρίου, το πρωί, συνιερούργησε μετ’ άλλων Αρχιερέων στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ και ευχήθηκε στον εορτάζοντα Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομο.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας ώδευσε στο ΓΥΘΕΙΟ και ευχήθηκε στον ωσαύτως άγοντα τα Ονοματήριά του Σεβ. Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσόστομο.

Σήμερα Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου, ματαιωθείσης λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών της προγραμματισμένης του επίσκεψης στην Άνδρο,   θα παραμείνει στην ΑΘΗΝΑ.

Την Τρίτη, 15 Νοεμβρίου, θα επιστρέψει στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ και το απόγευμα θα προστεί σε Ιερατική Σύναξη των Εφημερίων της Σύρου.

Την Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ερμουπόλεως και θα προβεί σε χειροτονία Διακόνου.

Την Κυριακή, 20 Νοεμβρίου, θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΑΘΗΝΩΝ, κατά την ετήσια εορτή του Συνδέσμου Σεριφίων, επί τη προλαβούση ιερά μνήμη του Προστάτου της Σερίφου, Ταξιάρχου Μιχαήλ.

Το μεσημέρι θα μεταβεί αεροπορικώς στη ΜΗΛΟ και εν συνεχεία ακτοπλοϊκώς στην ΚΙΜΩΛΟ, και το απόγευμα θα τελέσει τον Πανηγυρικό Εσπερινό των Εισοδίων της Θεοτόκου στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Οδηγητρίας, Πολιούχου της νήσου Κιμώλου και θα προστεί της λιτανείας της ιεράς Εικόνος της Παναγίας.

Τη Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον ως άνω Ιερό Ναό.

Εκτύπωση   Email