Δελτίο Τύπου 17ης Οκτωβρίου 2011


Το απόγευμα, επανέκαμψε στην ΑΘΗΝΑ και παρέστη κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Φωτεινής Ν. ΣΜΥΡΝΗΣ επί τη εορτή του Αγίου Συμεών του Νέου Θεολόγου και συνεχάρη τον επιχώριο Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Νέας Σμύρνης κ. Συμεών επί τοις Ονοματηρίοις του.

Την Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου, επέστρεψε στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Την Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου, το πρωί παρέστη στην Θεία Λειτουργία, που τελέσθηκε στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου «των Πτωχών», στην Άνω Σύρο, και την οποία παρακολούθησαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Άνω Σύρου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, τέλεσε τον Εσπερινό των Εγκαινίων του Ι. Ναού Αγίου Αντωνίου Μέγα Γιαλού στο Ι. Παρεκκλήσιο της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου-Αγίου Αντύπα.

Το Σάββατο, 15 Οκτωβρίου, το πρωί, τέλεσε τα Εγκαίνια του Ι. Ναού Αγίου Αντωνίου στο Μέγα Γιαλό Σύρου.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, έπλευσε προς ΑΝΔΡΟ και το απόγευμα απόγευμα επισκέφθηκε το νεόδμητο γραφείο του Ι.Ν. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Φελλού.

Την Κυριακή, 16 Οκτωβρίου, ιερούργησε στον Ιερό Ναό Αγίας Σοφίας Βιταλίου.

Τη Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου, το απόγευμα, θα μεταβεί αεροπορικώς στη ΜΥΚΟΝΟ.

Την Τρίτη, 18 Οκτωβρίου, θα ιερουργήσει στον νεκροταφειακό Ιερό Ναό του Αγίου Λουκά, στη Χώρα.

Την Τετάρτη, 19 Οκτωβρίου, το απόγευμα θα προστεί της υποδοχής τιμίων Λειψάνων του Αγίου Αρτεμίου στον προαύλιο του ομώνυμου Ιερού Ναού Χώρας Μυκόνου, μετά την εναπόθεση των οποίων θα τελέσει τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γερασίμου.

Την Πέμπτη, 20 Οκτωβρίου, το πρωί, θα ιερουργήσει στον  Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Αγίου Αρτεμίου.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μύκονο, θα επισκεφθεί Σχολικές Μονάδες του νησιού.

Το εσπέρας της Παρασκευής, 21 Οκτωβρίου, θα μεταβεί αεροπορικώς στην ΑΘΗΝΑ.

Το πρωί του Σαββάτου, 22 Οκτωβρίου, θα μεταβεί στη ΧΑΛΚΙΔΑ, όπου θα τελέσει το τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο κεκοιμημένου ιερέως.

Την Κυριακή, 23 Οκτωβρίου, θα ιερουργήσει σε Ενοριακό Ναό της ΑΘΗΝΑΣ και θα παραστεί σε τεσσαρακονθήμερο Μνημόσυνο κεκοιμημένης αδελφής Σεβασμιωτάτου Συνεπισκόπου του.

Εκτύπωση   Email