Την Κυριακή της Πεντηκοστής, 12 Ιουνίου, παραμείνας στην ΑΘΗΝΑ για οικογενειακούς λόγους,  ιερούργησε και τέλεσε την ακολουθία του Μεγάλου Εσπερινού της Γονυκλισίας στον Ι.Ν. Αγ. Νικολάου Καλλιθέας.

Το μεσημέρι της ίδιας μέρας, έπλευσε προς ΚΥΘΝΟ, και το απόγευμα τέλεσε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ι.Ναό Αγίας Τριάδος Χώρας και ακολούθως προέστη μεγάλης λιτανείας, την οποία παρακολούθησαν εκατοντάδες Κύθνιοι και ξένοι προσκυνητές. Στη συνέχεια, παρέστη και ευλόγησε την παραδοσιακή τράπεζα, ενώ ο Πρόεδρος και τα μέλη του Πολιτιστικού Συλλόγου Κυθνίων του πρόσφεραν αναμνηστική θαλασσογραφία σε φλοιό ελιάς και του εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους γιατί πάντοτε βρίσκεται κοντά τους.

Τη Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος, 13 Ιουνίου, το πρωί, ιερούργησε στο Ενοριακό Παρεκκλήσιο της Αγίας Τριάδος Δρυοπίδος και το εσπέρας επανέκαμψε στην ΑΘΗΝΑ.

Από την Τρίτη έως και την Πέμπτη, 14 - 16 Μαρτίου, ο Σεβασμιώτατος θα λάβει μέρος στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και Συνοδικών Επιτροπών, των οποίων είναι μέλος.

Την Παρασκευή, 17 Ιουνίου, θα επιστρέψει στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Το Σάββατο 18 Ιουνίου, θα πλεύσει προς την ιερά νήσο ΜΗΛΟ, όπου την ίδια μέρα και την Κυριακή, 19 Ιουνίου, θα προστεί των Εορταστικών Εκδηλώσεων επί τη εορτή των Αγίων Πάντων και των ιερών Κατακομβών.
Εκτύπωση