Η επιτυχία σου αυτή, που τιμά την Ιερά μας Μητρόπολη και τα νησιά μας,  αποτελεί την επιβράβευση των κόπων και των μόχθων σου στη μελέτη, σε τοποθετεί μπροστά σε μία νέα περίοδο, κατά την οποία πρέπει και πάλι πολύ να κοπιάσεις για την οικοδόμηση της επιστημονικής και επαγγελματικής προσωπικότητός σου, ώστε να μπορέσεις αύριο να αναλάβεις ρόλο υπεύθυνο και ηγετικό μέσα στον ευρύ κοινωνικό στίβο.

Σου εύχομαι ολόψυχα, η φοιτητική σου περίοδος να είναι γεμάτη από γόνιμες προσπάθειες και επιτυχίες. Μη ξεχνάς όμως, ότι βασική προϋπόθεση για να ΄ρθουν οι επιτυχίες στη ζωή μας, είναι η ευλογία του Θεού και ο θείος φωτισμός. Φρόντισε να έχεις πάντοτε κοντά σου αυτά τα δύο παντοδύναμα στοιχεία. Και θα τα έχεις, αν η ζωή σου είναι πάντοτε καθαρή και ακέραιη.

Σε κάθε περίπτωση της φοιτητικής ζωής που θα χρειασθείς τη βοήθεια και συμπαράσταση της Τοπικής μας Εκκλησίας, θα είμεθα πρόθυμοι να σταθούμε στο πλευρό σου με όλη μας την αγάπη και την στοργή. Η Εκκλησία σου εξασφαλίζει ένα υπήνεμο λιμάνι,  για να καταφεύγεις όταν το πλοίο της ζωής σου, στο ταξίδι για την προσωπική σου επιτυχία και καταξίωση, συναντά τρικυμίες και αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Με αγάπη και πατρικές ευχές

Ο Μητροπολίτης Σύρου Δωρόθεος Β'  


Εκτύπωση   Email