Την εκδήλωση, στην οποία ήσαν παρόντες και ο Δήμαρχος Μυκονίων Αθανάσιος Κουσαθανάς – Μέγας, ο Διοικητής της 6ης ΜΣΕΠ Μυκόνου, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Ιερείς του νησιού και χαιρέτισε με μήνυμά του ο Υφυπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης κ. Παναγιώτης Ρήγας, προλόγισε ο π. Πέτρος, που αναφέρθηκε στο γεγονός και την υλοποίηση της σκέψης, η επέτειος αυτή να σηματοδοτηθεί με την παραγωγή της ταινίας αυτής, μέσα από την οποία σκιαγραφείται η ιστορική διαδρομή του Μητροπολιτικού Ναού της Μυκόνου και προβάλλονται οι ποικίλες ποιμαντικές, λειτουργικές και νεανικές δραστηριότητες της ενορίας αυτής, στις περισσότερες των οποίων ήταν παρών ο κ. Δωρόθεος.

Μετά το πέρας της προβολής ο Σεβ. Κ. Δωρόθεος ευχαρίστησε και συνεχάρη τον π. Πέτρο Μαραγκό, τον οποίο επαίνεσε για την εν γένει ιερατική διακονία του, το ποιμαντικό έργο του, τον ενδιαφέρον του για την ανακαίνιση και τον εξωραϊσμό του Μητροπολιτικού Ναού, και την ουσιαστική προσφορά του στον τομέα του νεανικού  έργου της Ιεράς Μητροπόλεως, σαν Γενικό Διευθυντή των Κατηχητικών Σχολείων, με κορυφαία εκδήλωση αυτής της δράσεως, την έκδοση του περιοδικού «Θαλασσοπούλια».

Παραδοσιακά μυκονιάτικα γλυκά και εδέσματα γεύτηκαν όλοι όσοι παρέστησαν, στην δοχή που επακολούθησε με την ευγενική προσφορά των κυριών της ενορίας του Μητροπολιτικού Ναού.
p5260015s p5260017s p5260024s
p5260025s p5260027s 
Εκτύπωση