Δελτίο Τύπου 15/11/2010

 

1 2 3 4
5 6 7 8
9 11 12 13
14

Το απόγευμα της Δευτέρας, 8 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος μετέβη στην ΑΘΗΝΑ.

Την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου, μετέβη αεροπορικώς αυθημερόν στην ΚΕΡΚΥΡΑ, προκειμένου να ευχηθεί στον εορτάζοντα Σεβ. Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο, ανταποδίδοντας παρόμοια επίσκεψή του στην Ερμούπολη.

Την Τετάρτη, 10  Νοεμβρίου, έπλευσε προς ιερά νήσο ΤΗΝΟ.

Την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου, ιερούργησε στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Καρδιανής και το απόγευμα επέστρεψε στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Την Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, το πρωί, τέλεσε τον Αγιασμό επι τη ενάρξει της νέας Ακαδημαϊκής χρονιάς στη «Ναυτική Ακαδημία Σύρου» και την Ορκωμοσία των πρωτοετών Σπουδαστών, προς τους οποίους ευχήθηκε υγεία και καλή πρόοδο.

Το απόγευμα, αναχώρησε για την ΑΘΗΝΑ και εν συνεχεία κατευθύνθηκε προς την ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου, συνιερούργησε μετ’ άλλων Αρχιερέων στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής, επί τοις Ονοματηρίοις του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Το απόγευμα, μετέβη μέσω Ραφήνας στην ΑΝΔΡΟ.

Την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, ιερούργησε, παρουσία πλήθους πιστών, στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό του Αγίου Φιλίππου Μπατσίου.

Από τη Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή, 15 έως 19 Νοεμβρίου, ο Σεβασμιώτατος θα ευρίσκεται στην ΑΘΗΝΑ, όπου θα συμμετάσχει στις εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου και Συνοδικών Επιτροπών, των οποίων είναι μέλος, και θα προεδρεύσει συνεδριάσεως του Δ.Σ. της «Εστίας Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης».

Το Σάββατο, 20 Νοεμβρίου, θα πλεύσει προς ΚΙΜΩΛΟ, όπου το απόγευμα θα τελέσει τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ι. Ναό Παναγίας της Οδηγητρίας.

Την Κυριακή, 21 Νοεμβρίου, θα ιερουργήσει στον ως άνω Ιερό Ναό και το εσπέρας θα πλεύσει προς ΠΕΙΡΑΙΑ.


Εκτύπωση   Email