Δελτίο Τύπου 08/11/2010

 

1 2 3
4 5 6 7
8 9 10 11
12 13 14 15

Τη Δευτέρα, 1 Νοεμβρίου, το μεσημέρι, o Σεβασμιώτατος ἐπλευσε ΚΥΘΝΟ και το απόγευμα τέλεσε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στον εορτάζοντα Ι. Ναό του Αγίου Ακινδύνου, στο Μέριχα.

Αργά το βράδυ, επέστρεψε στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Την Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου, μετέβη στην ΑΘΗΝΑ.

Το  Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, έπλευσε προς ΜΗΛΟ.

Την Κυριακή, 7 Νοεμβρίου, το πρωί, ιερούργησε στον Ι. Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ζεφυρίας (Χώρας) και προέβη στη χειροτονία Διακόνου.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, έπλευσε στη ΣΕΡΙΦΟ και τέλεσε τον Πανηγυρικό Εσπερινό στην εορτάζουσα Ι. Μονή του Μεγαλόχαρου Ταξιάρχη.

Αργά το βράδυ, έπλευσε με καῒκι προς ΣΥΡΟ.

Τη Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου, το πρωί, ιερούργησε στον εορτάζοντα Ενοριασκό Ι. Ναό των Ταξιαρχών, στην περιοχή  «Ξηροκάμπου», στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Το απόγευμα θα μεταβεί στην ΑΘΗΝΑ.

Την Τρίτη, 9 Νοεμβρίου, θα μεταβεί αεροπορικώς αυθημερόν στην ΚΕΡΚΥΡΑ, προκειμένου να ευχηθεί στον εορτάζοντα Σεβ. Μητροπολίτη Κερκύρας κ. Νεκτάριο, ανταποδίδοντας παρόμοια επίσκεψή του στην Ερμούπολη.

Την Τετάρτη, 10  Νοεμβρίου, θα πλεύσει προς ιερά νήσο ΤΗΝΟ.

Την Πέμπτη, 11 Νοεμβρίου, θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ιερό Ναό του Αγίου Μηνά Καρδιανής και το απόγευμα θα επιστρέψει στην ΕΡΜΟΥΠΟΛΗ.

Την Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου, θα μεταβεί στην ΑΘΗΝΑ και εν συνεχεία στην ΚΑΛΑΜΑΤΑ.

Το Σάββατο, 13 Νοεμβρίου, θα συνιερουργήσει μετ’ άλλων Αρχιερέων στον Ι. Μητροπολιτικό Ναό της Υπαπαντής, επί τοις Ονοματηρίοις του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Το απόγευμα, θα μεταβεί μέσω Ραφήνας στην ΑΝΔΡΟ.

Την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, θα ιερουργήσει στον πανηγυρίζοντα Ενοριακό Ι. Ναό του Αγίου Φιλίππου Μπατσίου.

Το Σάββατο, 6 Νοεμβρίου, στην αίθουσα του Ι. Μητροπολιτικού Ναού της Μεταμορφώσεως, στην Ερμούπολη,  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση ενδιαφερομένων το πρώτο Σεμινάριο της «Σχολής Γονέων», που λειτουργεί για τρίτη συνεχή χρονιά, στα πλαίσια του «Κέντρου Μέριμνας για την Οικογένεια», που ίδρυσε ο Σεβασμιώτατος πριν 9 χρόνια.

Στη Σύρο και την Τήνο άρχισε η λειτουργία των Κύκλων Μελέτης Αγίας Γραφής, τους οποίους παρακολουθούν με ενδιαφέρουν  όλο και περισσότεροι πιστοί.Εκτύπωση   Email