ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟ κ. ΔΩΡΟΘΕΟ Β'

Ευχές από στρατιώτες του Τάγματος Εθνοφυλακής Σύρου, τοπικούς παραδοσιακούς Συλλόγους, Φορείς και παιδιά κάθε ηλικίας δέχθηκε σήμερα το πρωί στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' επί τω νέω έτει, τις οποίες ανταπέδωσε με πατρική αγάπη.

Το μεσημέρι, δέχθηκε στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού και Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως "ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", μαζί με τους γονείς τους και το προσωπικό του, τα οποία του έψαλαν τα Κάλαντα και του ευχήθηκαν για το νέο έτος. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' τους διένειμε τα δώρα αγάπης, που κάθε χρόνο προσφέρει η κα Δώρα Συγγελίδη, στα οποία προστέθηκαν και τα δώρα του εκδότη κ. Γ. Βακόνδιου.

Στη συνέχεια, τον επεσκέφθησαν και έψαλαν τα Κάλαντα τα παιδιά του Κατηχητικού Σχολείου του Αγίου Νικολάου, με το παραδοσιακό πλοίο, και δέχθηκαν τις ευχές και τις ευλογίες του, τα μέλη της τοπικής ΟΝΝΕΔ, που πρόσφεραν παιχνίδια και τρόφιμα για το κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως, και τέλος τα μέλη του ιστορικού Λυκείου Ελληνίδων Σύρου, με την Πρόεδρο, κα Χριστίνα Λιγοψυχάκη, που τραγούδησαν παραδοσιακά Κάλαντα της Σύρου και της Μυκόνου.  

Εκτύπωση