"ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ"- ΜΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΡΧΙΣΕ Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Με ένα παραμύθι, που αφηγήθηκε ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ξεκίνησε στην  αίθουσα Εκδηλώσεων των Λυκείων Σύρου "Γεώργιος Τουλούπης"η Χριστουγεννιάτικη Γιορτή των παιδιών του Παιδικού Σταθμού και του Νηπιαγωγείου της Ιεράς Μητροπόλεως  "ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ", που συμπληρώνει 10 χρόνια επιτυχούς παρουσίας στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Σύρου.

Ο Σεβασμιώτατος, στην προσλαλιά του προς τους μικρούς μαθητές, τους γονείς και τους οικείους του, ευχήθηκε στα παιδιά, συνεχάρη τις Εκπαιδευτικούς και εργαζόμενες στο Εκπαιδευτήριο και ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στην Εκκλησία, αναθέτοντας σ` αυτό τη διαπαιδαγώγηση των μικρών παιδιών τους.

Στην εορταστική αυτή εκδήλωση παρέστησαν ο Επίσκοπος ΡΚαθολικών Σύρου κ. Πέτρος, ο Περιφερειακός Διευθυντής Πρωτοβάθμιας και Δευρτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Αιγαίου κ. Διον. Μεσσάρης και ο εκπροσωπών το Δήμαρχο Σύρου-Ερμούπολης κ.Γουλιέλμος Πρίντεζης, οι οποίοι ευχήθηκαν στα παιδιά και συνεχάρησαν το Σεβασμιώτατο για το έργο του, καθώς και η Πολιτευτής Κυκλάδων κα Αικατερίνη Μονογιού, η οποία προσέφερε γλυκίσματα στα παιδιά.  


Εκτύπωση   Email