ΠΟΙΜΑΝΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΣΤΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΩΡΙΟΥ ΣΥΡΟΥ

  Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄μετέβη σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις των Ναυπηγείων "ΝΕΩΡΙΟΝ ΣΥΡΟΥ", προσκεκλημένος της Διοικήσεως, του Προέδρου του Εργατικού Σωματείου και των Εργαζομένων, με τους οποίους συζήτησε θέμα αφορώντα την εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία της επιχειρήσεως.

   Στις ευχαριστίες όλων για τη συμβολή του στην προώθηση αιτημάτων και επίλυση προβλημάτων των Ναυπηγείων, ευχαριστίες, οι οποίες εξεφράσθησαν και με την απονομή σ' αυτόν τιμητικής πλακέττας, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ τόνισε:"Δεν επιθυμώ ευχαριστίες, διότι απλά έπραξα το καθήκον μου!  Σε αντίθετη περίπτωση, θα ήμουν υπόλογος απέναντι στο ποίμνιό μου και τη συνείδησή μου..¨

   Επιπροσθέτως, ευχαρίστησε τον Υφυπουργό Οικονομικών κ. Γ. Μαυραγάνη. ο οποίος εισηγήθη τις ευεργετικές τροπολιγίες, τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιω. Βρούτση, το Βουλευτή κ. Παν. Ρήγα, την Τράπεζα της Ελλάδος και τον Διοικητή του ΙΚΑ, για την προθυμία τους να προωθήσουν και αποδεχθούν τη σχετική νομοθετική ρύθμιση.

   "Πρἐπει να πιστέψουμε στο "ΝΕΩΡΙΟ", κατέληξε, "αν θέλουμε να το βοηθήσουμε. Προσωπικά, πιστεύω στις δυνατότητες και τις προοπτικές της επιχείρησης και θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό σας, γιατί πιστεύω ότι είναι τιμή για το νησί μας να παραμένουν ανοιχτές πύλες του "ΝΕΩΡΙΟΥ".   


Εκτύπωση   Email