ΒΡΑΒΕΙA ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ S&B ΜΗΛΟΥ

     Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' παρέστη χθες στην τελετή απονομής Βραβείου Εθελοντισμού και Υποτροφίας σε Αριστούχο Μαθητή, σε μαθητή από την Κίμωλο και νέα από τη Μήλο,  από την  “S & B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΗΛΟΥ”, εις μνήμη Α. Αντωνιάδου, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο “ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ”.

     Στην τελετή παρέστησαν ο Δήμαρχος Μήλου κ. Δαμουλάκης, ο απερχόμενος και ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κιμώλου, κ.κ. Θ. Μαγκανιώτης και Κ. Βεντούρης, Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι, ο Διευθυντής Ν.Α. Ευρώπης της  S & B κ. Αθανάσιος Κεφάλας και ο Διευθυντής Μήλου κ. Τσίντζος, ο οποίος προσεφώνησε την Εκδήλωση, βραβευμένοι  προηγούμενων ετών και πλήθος κόσμου.

    Χαιρετίζοντας την τελετή, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' , μεταξύ άλλων, ανέφερε χαρακτηριστικα:

   “Η πολυειδής και πολλαπλή προσφορά  της   “S & B ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΟΡΥΚΤΑ ΜΗΛΟΥ” , η δραστηριότητα της οποίας δεν περιορίζεται στην εξόρυξη του πλούτου, που ο Θεός εγκατέστησε στα καταχθόνια της Μήλου, αλλά επεκτείνεται και σε έργα κοινωνικής ευποιῒας, όπως η ενίσχυση φοιτητών αποδεικνύει ότι επάξια έχει κατακτήσει  την πρώτη θέση στην καρδιά των κατοίκων της Μήλου και ότι όσοι την διοικούν έχουν κατανοήσει ότι η κρίση,που διερχόμεθα σήμερα είναι πρωτίστως πνευματική και κατά δεύτερο λόγο οικονομική.”

   Τέλος, κάλεσε όλους τους Μηλίους να συμμετάσχουν στις διοργανούμενες Εκδηλώσεις για την ανακήρυξη της Μήλου ως ιεράς νήσου, την 15η Ιουνίου.

    Να σημειωθεί ότι όλοι οι ομιλητές στην τελετή ευχαρίστησαν το Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β' για το έργο που επιτελεί και το διαρκές ενδιαφέρον του για τη Μήλο.  


Εκτύπωση   Email