Δήλωση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου Β΄ για την αναχώρηση από τα Ναυπηγεία του ΝΕΩΡΙΟΥ της Δεξαμενής του Πολεμικού Ναυτικού

monogramma

 

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΥΡΟΥ ΔΩΡΟΘΕΟΣ Β΄

 

Με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση χαιρετίζουμε την αναχώρηση από τα Ναυπηγεία του ΝΕΩΡΙΟΥ της Δεξαμενής του Πολεμικού Ναυτικού, η οποία ήδη, επισκευασθείσα ως άριστα, ρυμουλκούμενη από το Ρ/Κ “ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ”, διαπλέει το Αιγαίο κατευθυνόμενη προς τον προορισμό της, την Κρήτη.

Συγχαίρουμε την εργοδοσία, αλλά πρωτίστως τους εργαζομένους του ΝΕΩΡΙΟΥ, διότι, παρά τις δυσκολίες των τελευταίων ημερών, αποδείχθηκαν συνεπείς προς τις συμβατικές τους υποχρεώσεις έναντι του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης και του Πολεμικού Ναυτικού, δίνοντας την καλή τους μαρτυρία, αλλά και την ευκαιρία περαιτέρω συνεργασίας του ΝΕΩΡΙΟΥ σε παρόμοια έργα, που είναι απαραίτητα για την επιβίωση της Επιχείρησης, προς όφελος πάντα των εργαζομένων και της τοπικής μας κοινωνίας.

Επευλογούντες την προσπάθεια αυτή και συγχαίροντες για το αποτέλεσμά της, ευχόμεθα και προσβλέπουμε στη σύντομη άφιξη και της δεύτερης Δεξαμενής.

 

† Ο Σύρου Δωρόθεος Β΄

Ερμούπολη, 24 Μαῒου 2014

 


Εκτύπωση   Email