ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΣΥΡΟΥ κ.ΔΩΡΟΘΕΟΥ Β'

 

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β΄ σήμερα Τρίτη, 31 Οκτωβρίου, το μεσημέρι, θα πλεύσει στην ιερά νήσο Τήνο και θα συμμετάσχει σε Συνεδρίαση της Διοικούσης το Π.Ι.Ι.Ε.Τ. Επιτροπής.
Το απόγευμα, θα χοροστατήσει κατά τον Εόρτιο Εσπερινό στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Μαρλά, στην περιοχή Πύργου.
Την Τετάρτη, 1 Νοεμβρίου, θα λάβει μέρος σε κοινή σύσκεψη, υπό την Προεδρία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β΄, της Συνοδικής Επιτροπής Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως και Επιμορφώσεως του Εφημεριακού Κλήρου, μετά των Εκπροσώπων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και των Εκπροσώπων της Εκκλησίας της Ελλάδος στο Εποπτικό Συμβούλιο Εκκλησιαστικής Εκπαιδεύσεως, με θέμα τις Σχολές Μαθητείας Υποψηφίων Κληρικών.
Την Πέμπτη, θα επιστρέψει στην Ερμούπολη.
Το Σάββατο, 4 Νοεμβρίου, θα λάβει μέρος, μετ' άλλων Αρχιερέων στη Χειροτονία του Εψηφισμένου Επισκόπου Σταυροπηγίου Αλεξίου, στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Γλυφάδας.
Την Κυριακή, 5 Νοεμβρίου, με την άδεια και την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου Β', θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Αιμιλιανού, λόφου Σκουζέ, στην Αθήνα, με την ευκαιρία της ετησιας εορτής της εν Αθήναις Αδελφότητος Ανωμεριτών Μυκόνου. 

 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Εκτύπωση   Email