Στην ολιγάνθρωπη Ενορία του Γενεθλίου της Θεοτόκου, στα Πλατειά, τέλεσε σήμερα ο Σεβασμιώτατος την Ακολουθία των Προηγιασμένων Δώρων, συνοδευόμενος από τον Αρχιερατικό Επίτροπο και τους Διακόνους, συμπαραστατούμενος από τον Εφημέριο του Ναού, Πρωτοπρ. Κωνσταντίνο Δελλατόλα.
Ο Σεβ. ευχαρίστησε τους εκκλησιασθέντες για την παρουσία τους, όπως και τον Εφημέριο, ο οποίος, όπως τόνισε, ιεραποστολικά εξυπηρετεί και άλλες με μικρό πληθυσμό Ενορίες, οσάκις χρειασθεί, τους Εκκλησιαστικούς Επιτρόπους και τους ιεροψάλτες και ιδιαιτέρως εμνήσθη του ονόματος του Σεβ. Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Νικολάου, του οποίου γενέτειρα είναι η μικρή αυτή πολιτισμένη και καλλωπισμένη με περίτεχνα μαρμάρινα αρχιτεκτονήματα ενοριακή κοινότητα.
Στην ομιλία του αναφέρθηκε στη συνοδοιπορία και συσταύρωση του κάθε πιστού με τον Χριστό, ώστε να βιώνει καθημερινά στη ζωή του και τη χαρά της συναναστάσεως.
Μετά ταύτα, οι ενορίτες παρέθεσαν παραδοσιακή δοχή στην αίθουσα του Ναού.
Φωτογραφίες: Δήμητρα Φανερού