Το απόγευμα της Πέμπτης, 19 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε στους χώρους της Ιεράς Μονής Αγίας Ειρήνης Αποικίων εορταστική εκδήλωση για τη λήξη της εφετινής περιόδου λειτουργίας του Θερινού Ολοήμερου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Ιεράς Μητροπόλεως στην Άνδρο, με πρόγραμμα που ετοίμασαν και παρουσίασαν τα φιλοξενηθέντα παιδιά σε συνεργασία με τους Ομαδάρχες τους. 

  Ο Υπεύθυνος του Κέντρου, Αρχιμ. Βενέδικτος Φραγκογιάννης, μετέφερε τις ευχές και ευλογίες του Σεβασμιωτάτου κ. Δωροθέου Β΄και ευχαρίστησε όλους, όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή λειτουργία του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Ιεράς Μητροπόλεως στην Άνδρο, το οποίο φιλοξένησε σε τρείς περιόδους συνολικά 36 αγόρια και κορίτσια από την Άνδρο, και συγκεκριμένα τον Προνοιάρχη της Ιεράς Μονής Πλοιοκτήτη κ. Ελευθέριο Πολέμη για τη φιλοξενία των παιδιών, τις κυριες που βοηθησαν στην προετοιμασία του φαγητού, τους ομαδάρχες από την Ενορία του Αγίου Νικολάου Ερμουπόλεως, οι οποίοι επέβλεπαν τα παιδιἀ και τη Γραμματέα του Επισκοπείου Άνδρου κα Σοφία Καρυστινού, για το συντονισμό της προετοιμασίας και λειτυργίας του Κέντρου.
  Ιδιαιτέρως δε ευχαρίστησε τους γονείς για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς την Εκκλησία και τις ποιμαντικές της δραστηριότητες.

 

Pin It