PDF

 

  Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β’ πραγματοποιήθηκαν Ποιμαντικές επισκέψεις στην ιερά νήσο Τήνο την Κυριακή του Πάσχα.

  Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός επισκέφθηκε τη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας "Η Μεγαλόχαρη", όπου μετέφερε τις Αναστάσιμες πατρικές ευχές του Σεβασμιωτάτου και προσέφερε ως ευλογία Του μικρό εικόνισμα και το Αναστάσιμο αυγό στους τροφίμους, παρουσία των Πανοσιολ. Αρχιμανδριτών Ιακώβου Σέττα και Κυρίλλου Κονταξή και του Διακόνου Γεωργίου Σταμάτη, του Προέδρου του ΔΣ της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων και Δημοτικού Συμβούλου κ. Κ.Βιδάλη, του Γενικού Γραμματέα της Διοικούσης Επιτροπής του ΠΙΙΕΤ κ. Ευ. Καλογήρου, μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, του Λιμενάρχη Τήνου κ. Β. Αποστολόπουλου, του Διοικητή του ΑΤ Τήνου κ. Χρ. Νάκου, του Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου κ. Ν.Στρατή, καθώς και του Διευθυντού και όλου του προσωπικού της Μονάδος και οικογενών των τροφίμων, ψάλλοντας όλοι το "Χριστός Ανέστη" και τσουγκρίζοντας το Αναστάσιμο αυγό.

  Στη συνέχεια ο Αρχιερατικός Επίτροπος επεσκέφθη τα ελλιμενισμένα που απέδιδαν τιμές, το πλωτό σκάφος του Λιμεναρχείου ΠΛΣ-609 και τα επιβατηγά/οχηματαγωγά πλοία SUPERFERRY II και ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π. όπου μετέφερε τις Αναστάσιμες ευχές του Σεβ. κ. Δωροθέου και προσέφερε τις ευλογίες Του στους πλοιάρχους και τα πληρώματά τους, παρουσία του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου του ΔΣ της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων κ. Κ.Βιδάλη, του Λιμενάρχη Τήνου, του Διοικητή του ΑΤ Τήνου και του Διοικητή του Πυροσβεστικού Κλιμακίου.

  Φωτογραφίες: Γεώργιος Πολυκανδρίτης.