PDF

 

  Με την ευλογία του Σεβ. Ποιμενάρχου μας κ. Δωροθέου Β΄, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 23 Μαρτίου, στην ιερά νήσο Τήνο, διανομή νωπων αλιευμάτων σε εμπερίστατες και άπορες οικογένειες, Τηνίων και μεταναστών, στα πλαίσια του προγράμματος της Ιεράς μας Μητροπόλεως «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

  Συγκεκριμένα, προσεφέρθησαν, με νόμιμα παραστατικά, 150 κιλά σαφρίδια από την Αλιευτική Εταιρεία Αργυρόπουλος-Σπυράκης δια της Μεταφορικής Express Τήνου - Αφοι Παπαναστασίου.

  Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαριστεί τους ανωτέρω επώνυμους καθώς και όλους τους ανώνυμους δωρητές για την προσφορά των τροφίμων για τους εμπεριστάτους της Ιεράς μας Μητροπόλεως και της ιεράς νήσου.

  Οι διανομές τροφίμων και άλλων ειδών (ένδυσης & υπόδησης) πραγματοποιούνται καθημερινά 1.30-2.30 μ.μ. στους χώρους της πρώην Εκκλησιαστικής Σχολής Τήνου.

  Επιτροπή Κληρικών και Λαϊκών, υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του Αρχιερατικού Επιτρόπου της ιεράς νήσου Πρωτοπρ. Γεωργίου Φανερού, διένειμαν τα τρόφιμα με διάκριση και εχεμύθεια στους αναξιοπαθούντας συνανθρώπους μας.


Εμφανίσεις: 2203