PDF

Σ  το εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο της Ερμούπολης, κατόπιν προσκλήσεως του Δημάρχου κ. Γεωργίου Μαραγκού, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β', με τη συμμετοχὴ και του ΡΚαθολικού Επισκόπου κ. Πέτρου και των τα πρωτα φερόντων στους Βαθμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, του Βουλευτή κ. Συρίγου.εκπροσώπων του Στρατού και των Σωμάτων Ασφαλείας, των εργαζομένων στο Δήμο και Ερμουπολιτών, ευλόγησε τη Βασιλειόπιττα του Δήμου Σύρου-Ερμούπολης, ευχήθηκε στο Δήμαρχο και στα Μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, τους οποίους εν σώματι ευχαρίστησε για την τιμή και το σεβασμό, που επιδεικνύουν προς την Εκκλησία και τα πρόσωπα των Κληρικών, ευχήθηκε να συναποφασίζουν με πνεύμα ενότητας και ομόνοιας για τα θέματα της πόλεως και του νησιού, τα οποία, όπως είπε, είναι αρκετά και πρέπει να προωθούνται, η δε Σύρος να παραμένει πάντοτε ψηλά στους δείκτες επισκεψιμότητος και προβολής.
  Εγκάρδιους λόγους και ευχές απηύθυναν, επίσης, και ο Σεβασμιώτατος κ. Πέτρος,ο Βουλευτής Κυκλάδων κ. Συρίγος, ο Αντιπεριφερειάρχης Κυκλάδων κ. Γ. Λεονταριτης, η Πρόεδρος του Νοσοκομείου κα Μπουραντά, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Ρούσσος και οι επικεφαλής της μείζονος Αντιπολιτεύσεως κ. Ανδρ. Γιαλόγλου και της ελάσσονος κ. Π. Χρυσαφίδης.
  Ο Δήμαρχος Σύρου-Ερμούπολης κ. Γεώργιος Μαραγκός αναφέρθη στα έργα που επετεύχθησαν το 2017 και σε όσα, μέσα από τα Προγράμματα ΕΣΠΑ και τη συνεργασία της Περιφέρειας προβλέπεται να υλοποιηθούν το 2018, ενώ από όλους τονίστηκε η επιτυχία του ορισμού της Ερμούπολης, ως έδρας του Πολυτεχνείου Αιγαίου και από όλους διατυπώθηκε η ευχή για την επαναλειτουργία του Ναυπηγείου.


Εμφανίσεις: 3881