PDF

  Από το πρωί σήμερα στο Επισκοπείο της Ερμουπόλεως ψάλλουν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β' παιδιά κάθε ηλικίας, μαθητές Λυκείου, Γυμνασίου και Δημοτικού, ο οποίος τα ευλογεί, τους δίνει αναμνηστικά δώρα και τους εύχεται για την υγεία τους και την καλή τους πρόοδο.
  Ευχές, επίσης, για τα Χριστούγεννα υπέβαλαν στο Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β' ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ, οι οποίοι τον ευχαρίστησαν και για το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο, που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη.
  Τον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β' επεσκέφθη και ομάδα στρατιωτών και ναυτών, από το Τάγμα Εθνοφυλακής Ερμουπόλεως και την Ναυτική Βάση Αγκαθωπών Σύρου, οι οποίοι, συνοδευόμενοι από τον Διοικητή του ΤΕ Ερμουπολεως, με μιά αρμονική σύνθεση μουσικών οργάνων έψαλλαν τα Κάλαντα και του ευχήθηκαν. Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ανταποδίδων τις ευχές τους, συνεχάρη το Διοικητή του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμουπόλεως για την εν γένει παρουσία της μονάδας αυτής στην Ερμούπολη και ευχήθηκε στους στρατευμένους νέους να έχουν επιτυχία στη ζωή τους.


Εμφανίσεις: 3591