PDF

Παιδιά κάθε ηλικίας, μαθητές, οι αθλητές του Αθλητικού Ομίλου Σύρου, οι Στρατιώτες του Τάγματος Εθνοφυλακής Ερμουπόλεως, Κατηχητικά Σχολεία, μέλη του Συνδέσμου Συνταξιούχων ΙΚΑ, και μεμονωμένοι πιστοί προσήλθαν σήμερα το πρωί στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως  και ευχήθηκαν στο Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β' , οποίος τους δεχόταν με εγκαρδιότητα και ανταπέδιδε με πατρική αγάπη τις ευχές τους.

Το Κατηχητικό Σχολείο Αναστάσεως και ο Α.Ο. Σύρου του παρέδωσαν ποσότητες τροφίμων, που ήδη διανεμήθηκαν.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' παρέδωσε στο Σύλλογο κατ' Οίκον Νοσηλείας Σύρου και στο Σύλλογο Καρκινοπαθών και Φίλων ισόποση επιταγή, προϊόν του εισαχθέντος υπό την αιγίδα της Ιεράς  Μητροπόλεως,  από την κα Ράνια Νικολοπούλου Φιλανθρωπικού Bazaar.

Με δηλώσεις του στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης και κοινωνικής δικτύωσης, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β' ευχήθηκε προς τους πιστούς, τους κάλεσε να εορτάσουν τα Χριστούγεννα με μαζική προσέλευση στους Ιερούς Ναούς και φιλανθρωπική προσφορά, τονίζοντας ότι, όπως είπε ο ιερός Χρυσόστομος, το χέρι, που απλώνεται για βοήθεια δεν είναι το χέρι του πτωχού, αλλά το χέρι του Θεού!

Εμφανίσεις: 3970