PDF

Αγιασμόν ετέλεσε ο Σεβ. κ. Δωρόθεος Β' στην Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού Σύρου, μετά από πρόσκληση του Διοικητού Πλοιάρχου κ. Νικολάου Πολέμη ΛΣ, παρόντων των γονέων των σπουδαστών, του Ρ/Καθολικού Επισκόπου Σύρου κ. Πέτρου, του Δημάρχου Σύρου-Ερμούπολης, εκπροσώπων του Στρατού, του Ναυτικού, της ΕΛ.ΑΣ, του Λιμενικού Σώματος και της Πυροσβεστικής, του Αναπληρωτού Διευθυντή Σπουδών και των Καθηγητών, του Προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πλοιάρχων Πάσης Τάξεως, του Προέδρου του Συνδέσμου Απομάχων Ναυτικών Σύρου, εκπροσώπων των ΜΜΕ και των εργαζομένων στην Ακαδημία.

Μετά τον Αγιασμό απευθύνθηκαν προς τους σπουδαστές χαιρετισμοί και προτροπές, ενώ τόσον ο κ. Δωρόθεος, όσον και ο Διοικητής και ο Αναπληρωτής Διευθυντής Σπουδών εξήραν τη σημαντική πρωτοβουλία, δια γενναίας οικονομικής χορηγίας, για την κτιριακή ανακαίνιση του ιστορικού αυτού παιδευτηρίου των φερέλπιδων Πλοιάρχων του Εμπορικού Ναυτικού.

Αυρίο ο Σεβ. θα λειτουργήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Ανδρέου Χατζηράδου στην Ιερά Νήσο Τήνο και την Κυριακή στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας Δάφνης.

Εμφανίσεις: 4420